Home Programma 2018 Heel Plo Bakt! Kaarten Contact

Het programma voor 2018

Lekker picknicken met vrienden en familie op het gras rondom de molen in Oploo. Lekkere live muziek, gezelligheid en niks geen entree nie! BBQ's staan klaar om gebruikt te worden. Er is een bierstube en wijnparadijs.

Kom, lekker niks doen, alleen genieten!

Programma

 

Artiesten

Hieronder alvast een sneak preview van enkele artiesten op ZondagsGasten 2018!

JEF and the Pennies from HeavenEen optreden van deze piloten is een stormachtige vlucht voor luisteraars zonder hoogtevrees. De bemanning zorgt voor het "feelgood" gevoel. JEF geeft alles! Op eenzame hoogte krijgt iedereen warme oren van zowel de eigen songs als een paar bewerkte covers.
JEF is semi-akoestische popmuziek met energieke podiumpresentatie. Het liefst landen ze in kroegen en op festivals. Een paar steekwoorden: semi-akoestische popmuziek, feelgood, energieke podiumpresentatie, contact met publiek. De hele bemanning zingt en het is pas stil als de crew van JEF is uitgezwaaid en hun vliegtuig aan de horizon is verdwenen.

Uit recensies:
"Het plezier dat de mannen in hun spel hebben is aanstekelijk", "Het gaat er niet om een zo glad mogelijk optreden neer te zetten, maar de band wil vooral het publiek een goede tijd bezorgen; en dat lukt"

De Naakte Waarheid

De Naakte Waarheid maakt muziek waarin tekst en stijl centraal staan. Hierbij speelt het kollektief met kultureel-maatschappelijke konventies en zoekt het de grenzen op van het klichématige. Treffend voorbeeld vormt de recent gekomponeerde voorstelling '#Houdmoed': een romantische liedcyklus die half-knipogend verwijst naar zowel kafetaria Het Eethuis als Herman Hesse, zowel hiphop- als hippiescene, zowel Pinkeltje als de Bijbel.

Les Copains


Les Copains laten het Franse chanson een informele sfeer tot leven komen. Het programma varieert van het bekende 'klassieke' repertoire tot minder bekende gypsy nummers. Nostalgie en mooie herinneringen, stilletjes mee-neuriën en uit volle borst meezingen, dat kan allemaal tijdens dit sfeervolle optreden! Les Copains bestaat uit Paul Drijvers, Henk Kuik en Philip Woudenberg. Voor meer informatie zie www.lescopains.eu.

AMN-Band

De AMN-band bestaat uit Ahmad Ashram (zang en gitaar), Nart Saheb (accordeon) en Mazen Arafat (gitaar). Deze bevlogen muzikanten spelen Arabische en Engelstalige nummers waarbij veel traditionele Arabische nummers in een moderner jasje zijn gestoken.
Ahmad, Nart en Mazen komen oorspronkelijk uit Damascus (Syrië). Ze hebben elkaar leren kennen op het AZC in Overloon. Daar zijn ze gezamenlijk muziek gaan maken en gaan optreden. Eerst voor het goede doel (Serious Request), later ook bij theaterproducties, bijeenkomsten van vluchtelingenwerk, huiskamerconcerten en de opening van exposities.

Joost Ariëns

De kans dat er nog iemand rondloopt met de naam Joost Ariëns? Die is aanwezig. Maar dat er nog een Joost Ariëns bestaat met een volle, donkere baard is al onwaarschijnlijker. Er is maar één Joost Ariëns die in 1989 geboren werd en verhuisde naar Tilburg om daar op zijn kamertje liedjes te schrijven met teksten als 'Naakt in je blootje, in je lichaam verdwenen.' of 'Het juiste komt er aan en is het wachten waard.' Joost Ariëns is stoïcijns, maar niet onverschillig. Hij combineert humor en poëzie alsof ze voor elkaar bestemd zijn. Droomt zich door de dag, maar blijft daarbij scherp. En verwerkt die combinatie in zijn Nederlandstalige liedjes op piano en gitaar.
Joost Ariëns won in 2018 de 'Persoonlijkheidsprijs' op het Utrechts Kleinkunstfestival en speelde al in verschillende theaters in Nederland.